Tisdagstema: Smycken

Idag är tisdagstemat smycken, ett väldigt  trevligt och enkelt tema ,för mig eftersom jag själv tillverkar smycken, jag kommer därför att lägga upp en hel radda med små bilder ( dom blir större om man klickar på dom) på en del av alla smycken jag gjort.

Jag försöker sälja mina smycken tillsammans med en kompis men vi får aldrig någon fart på försäljningen, men om ni ser nått ni vill ha så skicka ett mail till tisslansmatte@hotmail.com så kan vi göra upp nått, priser kan alltid diskuteras!

Jag ville lägga upp flera bilder, för jag har ganska mycket mera smycken, speciellt armband, men dom bilderma är fortfarande suddiga, har inte hunnit fixa skärpan på dom ännu, mina allra finaste smycken har jag inte gjort själv, det ena är ett guldhalsband med ett hjärta i som jag fick av min sambo samma dag som han flyttade till mig, omkring våran sexmånaders dag, det andra är min förlovningsring, jag hoppas kunna förminska den snart så jag kan ha den på fingret igen, nu har jag den i en läderrem om halsen, jag har gått ner på mycket i vikt sen vi förlovade oss så ringen har blivit förstor.

Om du är intresserad av att delta i tisdagstema eller kanske bara vill veta lite mer om det så klicka här
ha det bäst
S. 


Tisdagstema: Höstmys

Så var det dax för tisdagstema igen, temat den här vecka är höstmys. Jag tycker mycket om hösten, det är mycket fina färger i naturen och man har en andledning att tända ljus och krypa upp i soffan med en filt och mysa varje kväll :-)

här kommer mitt bidrag:

Finns det något höstmysigare än en mustig soppa när skymningen faller? här är ett urval av soppor tillverkade av mig och mina skolkamrater under förra hösten, bland annat potatis och purjolöksoppa, minestrone och ängamat fanns, bilden är tagen med mobilkamera därför är den lite suddig.


här är en bild på några tända ljus, det är mysigt att tända ljus på hösten, när regnet smattrar mot fönstren och man blir alldeless vemodig i sinnelaget som Allan Preussen säger.

Vill du veta mer om tisdagstema? Du kanske själv vill delta? Klicka här
Ha det toppen!
S.

RSS 2.0