26 Oktober V64 på Solvalla

Hej hej!

Jag fick fyra rätt på Axevalla igår, missade på spikarna, inte så konstigt kanske eftersom jag chansspikade lite. men men bättre lycka idag, hoppas jag!

Idag är det V64 på Solvalla, långa säningen, trav från sju på kvällen till halv tio, sen börjar sammadraget men det behöver man ju inte kolla på, idag är det en hel massa finaluttagningar till Breeders Crown så fina lopp allihopa, svårt att hitta spikar och sånt.

mitt system idag:
I: 1,4,10
II: 10 Love You More
III: 2,7,10,12
IV: 7,9
V: 3,4,6,8,9
VI: 5 Knowledge Face

Första loppet har gått, där segrade nummer 10 Kadett C.D. solklar seger.

hoppas på tur i dom andra loppen nu med.
Vi hörs!
S.Victor och Carl-Erik Lindblom i lopp på Mantorp i sommras!

Watery wendnesday!

nått nytt jag hittat, tänkte testa att delta en gång iallafall.


Foppatoffla i det gröna: låg i vallgraven runt Örebro slott en sommar för några år sen!


Vacker solnedgång vid viken.


Fontänen på Solvalla där V64 går varje onsdag, tittar på det nu ett rätt efter ett lopp.

Klicka på den här länken om du är intresserad av att veta mer om Watery Wednesday!
http://waterywednesday.blogspot.com/

S.

Tisdagstema: Brun 25:e Oktober

Tjena hejsan!

Fick ett rätt på V65 igår, i första avdelningen, Adrian Kolgjinis styrning, resten gick åt pipan, hoppas på bättre tur i dag på Axevalla, var svårt att hitta spikar, men det gick tillslut.
Nu till veckans tidsdagstema, Brun, jag tänkte visa några nyanser av brunt.


Concord Prinsen, mörkbrun enligt ST (Svensktravsports centraförbund). finfin travhäst ägs och tränas av P.s faster.Sincka's Victor, finaste travhästen ägs och tränas av P's pappa. även Victor står som Mörkbrun hos ST, märkligt tycker jag då hästen är BRUN och inte MÖRKbrun, speciellt inte i jämförelse med sin stallkamrat Prinsen ovan.


Prinsens bild är tagen på Sundbyhomlstravet i Eskilstuna förra sommaren tror jag och Victors på Mantorp i sommras.  det är mina bidrag till veckans tisdagstema, vill du veta mera eller själv delta? Klicka här!

Nu vidare till något annat, V65 på Axevalla, en fin bana, jag var där förrförra sommaren tror jag det var under Stochampionats helgen,  var på hästautkion bland annat. det var trevligt på travet, auktionen är en annan historia.

Min V65a
Avd1:8,1
Avd2: 1
Avd3: 4
Avd4: 3,5,7,8
Avd5: 3,4,7
Avd6: 3,6,10,14,14

jag spelar ju aldrig för pengar nästan så det här är enbart ett skojsystem därför som jag inte sett till att publicera det tidigare på dagen heller.

ha det toppen!
S.


24/10 höst dag, V65 på halmstad i dag.

Hej igen, det var inte igår, är så dålig på att blogga, fast jag vill, det är så konstigt.. måste försöka bättra mig.. tänkte försöka blogga mer om trav, så kanske det blir.. ja jag vet inte, roligare.. det är ju ett av mina största intressen typ näst efter musik och film, eller f*n vet.. hur som helst.. jag gillar trav. så tänkte försöka blogga mer om det.  Idag är det tex V65 på halmstad.. en bana som jag inte vet mycket om alls faktiskt, har aldrig varit där. Men man kanske hamnar där med någon gång.

Jag kommer lägga upp mitt V65 system lite senare, nu måste jag koncentrera mig på filmen och sen ska jag tippa. spelar aldrig om pengar (nästan) så gör bara rader på skoj, dock gör jag ganska realistiska rader, som man faktiskt skulle ha råd att lämna in om man ville.

bilder kommer. ska komma en superfin bild på Victor, världens finaste travhäst (heter egentligen Sinckas's Victor) med Carl-Erik Lindblom i sulkyn.

ha det bra
S.

RSS 2.0