Längtan, saknad..

Jag saknar det lilla vitrappade huset med dom rödad knutarna och den stora trädgården full med träd med fågelholkar i olika storlekar och modeller. Och så klart så saknar jag dom som bor där, mina svärföräldrar. Men vi ska dit i jul så det ska bli kul iaf, är inte så himla långt kvar tills dess.. jag längtar redan, och längtan blev inte bättre när dom kom hit och hälsade på  över dagen för 2-3 veckor sen. Det var fantastiskt roligt att träffa dom.


här är det lilla fina huset, ja bildörren hamnade med oxå :p

Östansjö är paradiset, det är verkligen härligt att vara där.

skriver mer senare
S.

8 Oktober, torsdag, bra dag

idag är det torsdag, det har varit en bra torsdag, jag har gjort svamprisotto i skolan, den blev bra, sen fick jag portionera, det  gick oxå bra, fastän tallrikarna vart bra varma där ett tag.. men det ordnade sig till slut.

nu är jag rätt trött, vill att det ska bli helg, det är ju visserligen fredag i morgon så det är ju inte långt kvar..  vi borde få reda på vad vi ska göra på måndag i morgon, hoppas det blir nått kul, eller att vi får vara lediga kanske :p haha det vore inte tråkigt alls :-) men det får vi veta i morgon

nu ska jag nog lägga mig i sängen bredvid sambon och se vad han kollar på för nått på tv.
ha det bra
S.

1/10 lagom jobbig dag, men trött ändå

Idag är det torsdag, i morgon är det fredag, då ska det dukas med vita och beiga dukar och tygservetter.. idag var det vanliga vepor och svarta pappersservetter. Vi hade en konferens på 35 pers tror jag det var, det gick ganska bra över lag tror jag. Annars hade vi 168 lunch, vet inte om konferensen var inräknad, men själva lunchen var ganska lugn men det var ju inte så mycket folk heller, tror det berodde på att alla i kommunhuset fått gå hem eftersom det brann i nått garage så dom kom ju inte så det vart ju färre då, men så hade vi bara matsalen att hålla oss i eftersom konferensen hade bokat hela caféterian.

Men jag är trött ändå, har känt mig lite hängig till och från idag, har frusit och haft lite ont i huvudet, men det är rätt bra nu, är bara i morgon kvar nu sen är det ju helg. På lördag ska jag på travhäst auktion, sveriges största sådana tror jag att det är, jag ska dit med Pierre och hans föräldrar som kör hit från Östansjö för att gå på den så vi ska passa på att träffa dom lite oxå, vi har inte setts sen i somras och kommer inte ses igen förän till jul, men det ska jag inte skriva mycket om här för det ska bli en överraskning, men jag tror inte att någon av dom läser min blogg, speciellt inte den här eftersom den är så ny :p

I morgon ska jag nog göra lite ärenden innan jag åker hem från skolan, måste bland annat köpa en ny matskål till Tisslan för den hon har kan inte sitta där den ska för då får hon inte tillräckligt med plats i huset och om man ställer den på burgolvet så välter den när hon tar spjärn med framtassarna mot den för att nå maten. Sen tänkte jag ev. kolla på intersport lite dom har ombyggnads rea typ 50% så tänkte se om dom hade nått intressant..

nu ska jag kolla på superstars sen är det nog sovdax
ha det toppen!
S.

RSS 2.0